Ingrijirea pielii in mod natural

Posted by Admin On sâmbătă, februarie 12 2 comentarii
In loc sa incerci lotiunile disponibile pe piata, care uneori se pot dovedi fara niciun rezultat, incearca aceste retete simple pentru a-ti darui o piele minunata. Acestea iti vor hrani pielea in mod natural, sunt mai ieftine si usor de preparat.

Fara indoiala, urmand aceste retete simple vei obtine cel mai bune rezultate, insa doar folosindu-le in mod regulat si la intervale fixe. Deci, fii gata sa-ti rasfeti pielea cu formule naturale de ingrijire!

1. Masca de ingrijire pe baza de morcov: Ia un morcov, razuieste-l si amesteca-l bine cu o lingura de miere. Aplica amestecul pe fata si lasa-l 15 minute. Spala-te apoi si simte diferenta dupa folosirea mastii mai mult timp.

2. Punch de ananas: Dupa ce ai pasat bine o felie de ananas, amestec-o cu un suc de la o lamaie sau portocala si apoi adauga faina. Aplica acest amestec pe fata si pe gat. Indeparteaza-l dupa un timp pentru a obtine o piele proaspata si fina.

3. Masca protectoare cu lamaie si ou: Bate un albus de ou pana face spuma si baga-l la frigider timp de 15 minute. Adauga apoi sucul de la o lamaie si o rosie pasata. Aplica amestecul pe piele; fa acelasi lucru timp de o luna pentru a obtine o piele fina.

4. Masca pe baza de spanac: Ia o cana de spanac crud facut piure si o lingura de smantana proaspata, amesteca-le si aplica-le pe fata. Lasa-le aproximativ o jumatate de ora sa actioneze si indeparteaza-le apoi cu apa pentru a vedea pielea incantatoare pe care o vei obtine.

5. Atingerea ridichii magice: Rade o ridiche proaspata, adauga o lingura de otet, o lingura de suc de lamaie si o lingura de miere. Amesteca-le intr-un pahar de apa distilata si pastreaza-le intr-o sticla. Sterge-ti pielea in mod regulat cu acest amestec pentru a inchide porii si a reduce grasimea.

6. Trateaza-ti pielea cu miere: Amesteca o lingura de miere cu albusul unui ou si cu un cartof ras. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa se usuce. Spala-te apoi cu apa rece si sinte magia prospetimii.

7. Tratament cu lapte miraculos: Amesteca 50 g pudra de mazare uscata, suc de lamaie, o picatura de alcool camforat si putin lapte. Aplica amestecul pe fata si lasa-l 15 minute, apoi indeparteaza-l cu lapte. Acest tratament este bun impotriva cicatricilor.

8. Capsune matasoase: Amesteca bine 5 capsune, o lingura de argila si sucul dintr-o portocala mica. Aplica pe fata si indeparteaza cu un prosop inmuiat in apa rece.

9. Rosii si argila: Amesteca bine o rosie pasata si o jumatate de lingura de argila. Amesteca aceste ingrediente cu apa si aplica-le pe fata timp de 20 de minute. Spala-te apoi pentru a simti pielea mai ferma.


10.Masti faciale cu banane. Datorita continutului bogat de antioxidanti, bananele pot face miracole asupra tenului cu acnee. Prin urmare, tot ce trebuie sa faci este sa pisezi doua banane de marime medie si sa pui pasta intr-un bol. Pentru a creste soliditatea mastii, este important sa adaugi si doua lingurite de miere. Aceasta masca trebuie sa fie aplicata pe zonele delicate sau pe intreaga fata.
Las-o sa actioneze cel putin 15-20 de minute, si apoi spala-te pe fata cu apa calduta. Bananele vor avea puterea de a face cosurile sa dispara datorita proprietatilor sale.

11.Masca crema cu drojdie de bere Pune o lingura de drojdie prospata intr-un bol, apoi adauga o lingura de crema de fata si cateva picaturi de suc de lamaie proaspat. Toate cele 3 ingrediente se amesteca pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se aplica pe fata si gatul proaspat curatate. Se lasa masca sa actioneze timp de 20 minute, dupa care se indeparteaza prin clatire cu apa calduta.
O sa vezi o schimbare imediata; vitamina B, albumina si acizii revitalizeaza pielea intr-un timp record.

12.Masca crema cu castraveti Avem nevoie de  2-3 felii de castravete crud, o lingurita crema nutritva, 1/2 lingurita de miere de albine curata.
Se spala castravetele cu coaja cu tot si se da prin razatoarea mica. Piureul obtinut se amesteca bine cu crema nutritiva si mierea de albine.
Se curata bine tenul. Masca se aplica in strat gros pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze si se spala cu apa calduta.Aceasta masca este indicata mai ales pentru tenurile grase, incarcate si patate. Se poate folosi oricat de des deoarece reuseste sa improspateze si sa tonifice tenul.`

13.Peeling cu tarate de grau  Avem nevoie de: o lingurita tarate de grau; o lingurita miere de albine; o lingurita lapte praf; un galbenus de ou.
Amestecam toate componentele intr-un vas de portelan si adaugam atata apa fierbinte cat sa se obtina o pasta buna de intans pe piele
Se aplica  cu ajutorul unei pensule pasta obtinuta pe fata, gat si decolteu. Se lasa  sa actioneze 20 de minute. Dupa aceasta perioada se va spala cu foarte multa apa calda. Taratele de grau au o actiune vindecatoare asupra tenului gras si incarcat. Daca se foloseste cu regularitate, acesta va duce la disparitia cosurilor.

14.Masca cu florea soarelui  Pentr aceasta masca folosim o mana plina cu seminte de floarea soarelui; o lingurita miere naturala de albine; o lingurita ulei vegetal natural.
Semintele de floarea soarelui se vor macina cu ajutorul unei rasnite. Se strecoara apoi printr-o sita de bucatarie pentru a indeparta astfel ultimile coji tari ramase. Mierea se topeste intr-un vas cu apa fierbinte.  Se amesteca mierea si uleiul cu praful de seminte de floarea soarelui. Daca terciul nu este destul de moale pentru a putea fi usor intins pe piele se mai poate pune un pic de apa calda.
Pasta obtinuta se intinde uniform pe pielea curatita in prealabil. Se lasa sa actioneze o jumatate de ora. Se spala apoi cu multa apa calda si cu atentie fata si gatul.
Semintele de floarea soarelui sunt bogate in ulei, lecitina si vitamina A si creeaza impreuna cu nutritiva miere de albine si ulei natural de plante o combinatie extrem de eficienta pentru ingrijirea tenului.

2 comentarii to Ingrijirea pielii in mod natural

  1. says:

    octa26 salut nu var interesa un schimb de link cu octa-desgin.blogspot.com? daca da va astept cu un comentariu la mine pe blog

  1. says:

    Anonim Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://versuriok.ro si http://ereferat.info ?

    Astept un cometariu la oricare articol cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Referate respectiv Versuri.
    Multumesc.

Trimiteți un comentariu