Sfaturi pentru o viata sexuala perfecta

Posted by Admin On vineri, februarie 11 0 comentarii

S-a demonstrat stiintific faptul ca o viata sexuala activa reprezinta unul dintre elementele cheie catre o relatie perfecta.

 

Cu toate ca cuplurile longevive ar trebui sa aiba parte de cat mai mult sex datorita increderii dintre parteneri si sigurantei, de cele mai multe ori acestea renunta la a se mai bucura la fel de mult ca la inceputul relatiei de momentele excitante si pasionale din dormitor. 

Mai jos gasiti cateva sfaturi pentru o viata sexuala perfecta:

  • Discutati despre problemele voastre
Resentimentele si indiferenta pot duce la nervozitate si, astfel, la lipsa chefului de sex. Este important sa nu aveti secrete, sa discutati despre nemultumirile si problemele voastre pentru a va putea descarca si linisti. Micile certuri exista aproape in fiecare zi intr-un cuplu si de aceea conteaza foarte mult sa lasi orgoliul deoparte si sa faci primul pas spre impacare.

  • Jucati-va impreuna
Spiritul ludic ar trebui sa existe in fiecare persoana indiferent de varsta acesteia. Joaca in cuplu duce de foarte multe ori la sex nebun, plin de pasiune. Poti incepe sa arunci cu apa in el in momentul in care spala vasele, sa il murdaresti cu mancare pe fata cand pregatiti cina sau sa sari pe el si sa il gadili imediat cum ajunge acasa.

  • Transforma-ti dormitorul
Asigura-te ca dormitorul este un loc relaxant, un refugiu al vostru. Desi unele persoane sunt de parere ca televizorul sau laptopul nu au ce cauta in camera voastra, uneori acestea pot fi de mare ajutor. Filmele porno vizualizate impreuna pot fi de mare ajutor intr-un cuplu deoarece condimenteaza viata sexuala si ofera idei noi cu privire la pozitii.

Schimba asternuturile vechi cu unele din materiale naturale, foloseste betisoare sau uleiuri parfumate si muzica ambientala pentru a crea o atmosfera placuta si relaxanta.

Sfat: cumpara-ti perne de diferite marimi. Acestea sunt foarte practice pentru ca te ajuta sa stai confortabil in timpul sexului.

  • Alunga rutina

Discutati despre fanteziile voastre si incercati sa le puneti in practica, jucati anumite roluri si folositi jucarii sexuale. Toate acestea reprezinta mici ingrediente care condimenteaza viata sexuala.

0 comentarii to Sfaturi pentru o viata sexuala perfecta

Trimiteți un comentariu