Secretele succesului

Posted by Admin On vineri, februarie 11 0 comentarii
Nimic nu este mai important decat a te simti bine in pielea ta. De acest lucru depinde calitatea unei vieti.

Sa te simti bine este o aptitudine. Cu cat o exersezi mai mult, cu atat se va dezvolta mai mult. Din nefericire cei mai multi oameni au pierdut aceasta aptitudine. Aveti in continuare cateva tehnici, care, daca le veti folosi, va vor trezi capacitatea de a va
simti bine. Calitatea vietii voastre se va imbunatati simtitor, veti castiga un plus de energie si veti avea multe impliniri.
Aceste tehnici sunt atat de simple incat vor parea incredibile. Trebuie doar sa le respectati 10 zile si sa vedeti in ce fel va schimba viata. Dupa 10 zile puteti hotara daca le pastrati sau nu, dar cu siguranta veti deveni dependent de ele. 
    
   Sa incepem!

1. Folositi imaginile pozitive

Desi toti oamenii vor sa se simta bine, in general, suntem prinsi in activitatile zilnice si uitam de importanta acestui lucru. In momentul in care ne dam seama, suntem deja cufundati intr-o stare negativa. Trebuie sa incercam sa schimbam acest lucru din timp.

Ce inseamna asta? Sa vizualizam pentru cateva secunde o imagine din trecut, care ne-a facut sa ne simtim bine cu noi insine. In acest moment toate gandurile negative vor disparea. Cheia acestei tehnici este sa o folositi cat mai des. Nu lasati gandurile negative sa va cuprinda. Folosind din timp tehnica, nu le veti permite sa se dezvolte. Puteti face acest lucru chiar de mai multe ori pe zi si in acelasi timp, veti obseva o schimbare majora.

Unora le este mai greu sa mentina in minte o imagine. Trebuie doar sa va prefaceti  ca,, vedeti". Nu conteaza claritatea imaginii ci sentimentele pe care vi le inspira. ( Aceasta idee ii apartine doctorului Robert Anthony; pentru instructiuni detaliate si alte tehnici, puteti vizita adresa www.theultimatesecrets.com/cb/Robert_Anthony.htm)

2. Pastrati numai momentele magice din viata

Nu retinem tot ce ni se intampla, dar unele momente ne raman in memorie. Din nefericire, unii raman numai cu ceea ce e mai rau si uita momentele fericite. Aceste amintiri ii intristeaza si mai tare dar ei nu sunt constienti de acest lucru. Scopul acetei tehnici este de a va ajuta sa constientizati momentele placute, care sa va faca sa va simtiti mai bine. Este foarte simplu; pastrati un jurnal, in care, in fiecare seara sa scrieti toate lucrurile bune de peste zi.



Notati ce v-a placut, ce ati invatat si cel mai important, ce ati realizat. In fiecare saptamana faceti un bilant a tot ce ati realizat. Veti fi uimiti de cat de mult ati invatat si cat ati realizat. Incepeti cu cele 10 zile de proba.

3. Fiti recunoscatori pentru tot

Stiti care este cel mai puternic sentiment pe care il au oamenii? Gratitudinea. Cand esti recunoascator pentru ce ai primit, esti conectat la energiile universului. Veti vedea lucrurile mult mai clar. Orice obstacol va deveni un prilej de a va dezvolta. Oamenii sunt deprimati pentru ca dau prea multa atentie problemelor lor si uita de lucrurile importante pe  care le au deja.



 Fiti recunoscatori pentru iubirea pe care o primiti din partea familiei, a prietenilor si a colegilor. Aratati-le si lor recunostiinta voastra. Faceti-le cadouri sau pur si simplu multumiti-le. Fiti bucurosi pentru lucrurile minunate pe care le puteti vedea, pentru sunetele minunate pe care le puteti auzi. Fiti recunoscatori pentru toate simturile voastre. Multumiti universului pentru faptul ca v-a binecuvantat. Fiti multumiti pentru tot ce aveti si veti primi mai mult.

4. Bucuria de a darui

Cu cat daruiesti mai mult, ca atat vei primi mai mult. Cei mai bogati oameni sunt cei care daruiesc mai mult. Bill Gates este cel mai bogat om din lume si pentru faptul ca a dat foarte mult celorlati oameni. Trebuie sa daruiesti exact acelasi lucru pe care il astepti din partea celorlalti.

Daca vrei sa primesti dragoste, trebuie sa daruiesti dragoste. Cea mai buna metoda pentru a te simti bine, este sa ii faci pe ceilalti sa se simta bine.



Fiti buni cu ceilalti si veti primi in schimb aceeasi bunatate. Bineinteles ca trebuie sa faceti totul fara a astepta ceva in schimb.




Oferiti iubire si veti primi in schimb iubire!

0 comentarii to Secretele succesului

Trimiteți un comentariu