Secretul vietii sanatoase si al frumusetii fara batranete?

Posted by Admin On luni, februarie 14 0 comentarii
Legendele tibetane si chinezesti vorbesc despre oameni care traiau un secol la fel de frumosi si sanatosi ca in tinerete, fara a-si pierde vigoarea sau a le incarunti parul.

Secretul lor, un fruct mic, dar cu proprietati miraculoase: GOJI - cel mai eficient antioxidant natural din lume, acum in reteaua magazinelor Plafar Retail.

Conform ultimelor cercetari realizate de Beijing Nutrition Research Institute, fructele de goji contin de 500 de ori mai multa vita mina C decat cantitatea din portocale, peste 18 aminoacizi, 21 minerale (printre care - calciu, fier, seleniu, zinc, potasiu), dar si cantitati substantiale de vitamina B1, B2, B6, vitamina E si vitamina A.

De aici si numeroasele beneficii precum incetinerea imbatranirii, intarirea sistemului imunitar, proprietati afrodisiace si fertilizante, tonifiant general al organismului, eficient in tratarea diabetului, tuberculozei, pneumoniei infantile sau anemiei, stimulent al dezvoltarii
oaselor si a masei musculare etc.

De asemenea, pe langa proprietatile de aliment functional, goji reprezinta si o sursa importanta de substante biologice active, pretioase in prevenirea si tratamentul unor maladii severe precum Alzheimer si cancerul (continutul de geranium creste abilitatea corpului sa produca g-interferon, un element essential in tratarea acestei boli necrutatoare).

Nu degeaba si-a castigat renumele de superfruct, iar la Hollywood are din ce in ce mai multi fani. Madonna, Gwyneth Paltrow, Liz Hurley sau Kate Moss sunt cateva dintre celebritatile care nu-si incep ziua fara portia de Goji.

Iata cateva motive pentru a le consuma in fiecare zi:

Te vei umple de energie instant si de buna dispozitie, vei simti cum organismul ti se regenereaza mai rapid dupa o zi obositoare de munca si, mai ales, vei face fata cu brio bolilor din sezonul rece.

De asemenea, daca dezechilibrele hormonale, afectiunile cardiace si hepatice, circulatia defectuoasa sau colesterolul ridicat iti dau batai de cap, atunci te vei bucura din plin de efectele consumului de goji.

 Consumand zilnic goji, cu lapte, iaurt integral sau suc proaspat de fructe, poti spune adio kilogramelor in plus, dar si inesteticei celulitei



Nu uita, intodeauna primul pas spre sanatate incepe cu o alimentatie echilibrata, iar o sanatate puternica sta la baza frumusetii si starii de bine.

0 comentarii to Secretul vietii sanatoase si al frumusetii fara batranete?

Trimiteți un comentariu