Masti faciale cu abur

Posted by Admin On sâmbătă, februarie 12 0 comentarii
Sa scapi de cosuri si de punctele negre poate sa fie o problema serioasa. Atat de serioasa incat uneori este nevoie sa apelezi la ajutor profesionist. Acele persoane care isi doresc sa isi curete porii de mrudarie si alti factori daunatori ar trebui sa aplice un tratament sanatos. Foloseste aceste ingrediente herbale pentru a-ti pastra pielea stralucitoare in mod natural si fara imperfectiuni, pe parcursul tuturor sezoanelor.

Poti sa experimentezi mastile faciale cu aburi si sa te bucuri de beneficiile pe care acestea ti le ofera.
Profesionistii au testat aceste remedii si le recomanda cu tarie acelor persoane care si-au pierdut increderea in formulele cosmetice complexe care nu au avut nici un rezultat vizibil pana acum. 








Iata ce masti poti sa aplici pentru a-ti curata tenul:
1. Feliute de lamaie si menta
Creaza o baie de abur adaugand 3-4 feliute de lamaie si 4-5 frunze de menta in apa fierbinte. Tine bolul acoperit pentru cel putin 6 minute, apoi pune-ti capul deasupa lui si acopera-ti capul cu un prosop. Stai deasupra bolului timp de 8-10 minute.
2. Rozmarin, lamaie, miere
Amesteca 2-3 lingurite de ulei esential de rozmarin, 2 feliute de lamaie, precum si o lingurita de miere cu 3-4 cescute de apa fierbinte. Stai deasupra bolului cu capul acoperit. Repeta acest ritual de doua ori pe saptamana, daca te lupti cu acneea severa.
3. Musetel si petale de trandafir
Creaza o baie de abur din ingrediente organice. Tot ce trebuie sa faci este sa pui 3-4 lingurite de musetel si 4-5 petale de trandafiri intr-un bol de mariem medie. Stai deasupa bolului pentru cel putin 10 minute. Foloseste un prosop curat pentru a-ti acoperi capul. Pasul final este sa te stergi cu un prosop curat.
Este indicat ca baile de abur sa fie executate o data pe saptamana, in cazul in care nu aveti probleme prea mari cu tenul. Daca insa aveti ceva probleme cu acneea, este indicat sa apelati la baile cu abur de doua ori pe saptamana.

0 comentarii to Masti faciale cu abur

Trimiteți un comentariu