Masti faciale anti-imbatranire

Posted by Admin On luni, februarie 21 2 comentarii
Nu exista nici o indoiala. Mastile faciale fac intr-adevar minuni tenului nostru. Minuni fac si mastile pentru tenul matur. Aceste masti au menirea de a diminua aspectul ridurilor si de a le intarzia aparitia. Cele mai eficiente masti sunt cele care contin ingrediente active speciale care ii ofera pielii tale o experienta deosebita.

Iata care sunt cele mai eficiente si naturale ingrediente
pe care ar trebui sa le cauti atunci cand achizitionezi o masca faciala, sau atunci cand iti doresti sa ti-o pregatesti tu singura.

1. Keratina
Aceasta este o substanta gasita in organism si este responsabila pentru mentinerea structurii pielii.

2. Kaolin
Acest extract din clei a fost folosit secole intregi pentru vindecarea si curatarea pielii.
Poate sa scoata cu usurinta murdaria din pori, sa catifeleze zonele iritate si este minunat pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele sensibile.

3. Unt de shea
Acesta are abilitati de vindecare incredibile, ajutand la " vindecarea" ridurilor, mancarimilor, eczemelor, intepaturilor si multor altor probleme.
Cel mai bun tip este cel rece intrucat isi retine abilitatile de vindecare. De multe ori, acest unt este extras cu chimicale si nu este foarte eficient.
Acesta este un ingredient must-have in mastile faciale anti-imbatranire, fiind si un puternic hidratant, de asemenea si functioneaza extrem de repede, astfel ca poti vedea diferenta in doar 4-6 saptamani.

4. Vitamina E naturala
Aceasta este foarte diferita, de la cele mai comune si des folosite la cele mai ieftine versiuni sintetice.
Este un antioxidant foarte puternic si este dovedit faptul ca ajuta la indepartarea ridurilor si liniilor fine si lupta impotriva radicalilor liberi daunatori care fac rau pielii. Este de asemenea un conservant natural care neaga nevoia pentru parabeni folositi si daunatori.

Daca folosesti aceste ingrediente in mastile faciale pentru imbatranire, iti vei intineri pielea si ii vei acorda o stralucire sanatoasa care va ramane pentru mult timp.
Descopera puterile magice ale acestor ingrediente. Substantele naturale care ajuta la pastrarea pielii sanatoase si radiante sunt cele mai indicate pentru toate mastile, nu doar pentru cele anti-imbatranire.

2 comentarii to Masti faciale anti-imbatranire

  1. says:

    Cristina Imi place foarte mult blogul.O sa revin cu placere.
    http://supercreme.wordpress.com/

  1. says:

    Unknown Interesant blog si educativ.
    http://bijuteriimag.com

Trimiteți un comentariu