Trucuri ca sa arati bine in orice fotografie

Posted by Admin On vineri, februarie 11 0 comentarii
Daca ai urmarit vreodata felul in care se pregatesc modelele pentru o sedinta foto, trebuie sa stii ca pentru o poza reusita nu e de ajuns sa spui “cheese”!


Iata ce trebuie sa mai faci ca sa iesi bine in poza!

Chiar daca nu ai zeci de oameni care roiesc in jurul tau si te aranjeaza dupa cele mai tari trucuri de styling, afla ca si tu te poti bucura de aceleasi rezultate ca si ale fotomodelelor!


1. Adopta o postura corecta!

Pentru o poza reusita, postura corpului este esentiala! Tine-ti spatele drept pentru ca asa vei arata mai slaba in poza si mai plina de atitudine. De asemenea, nu-ti lasa mainile sa atarne paralel cu corpul – pune-le pe coapse sau baga-le in buzunare! 


2. Invata sa zambesti!

Uita-te in oglinda si descopera ce tip de zambet iti este confortabil si ti se potriveste! In timp ce unora le sta bine cu zambetul pana la urechi, alte persoane arata mult mai bine cu un zambet discret, natural. Majoritatea persoanelor cred ca zambetul larg este cel mai bun, insa s-ar putea ca tie sa nu ti se potriveasca!


3. Machiaza-te corect

Nu uita, te machiezi sa-ti pui in valoare trasaturile, nu sa le acoperi! Asa ca nu folosi prea mult machiaj intrucat  nu poti minti aparatul foto! Fondul de ten in exces, genele supraincarcate, glossul care iti curge de pe buze nu dau tocmai bine in poze!


4. Gaseste-ti unghiurile bune

Oricine are un unghi din care este foarte fotogenic! Studiaza-te in oglinda sau rasfoieste-ti  albumele foto si vezi in ce pozitie arati cel mai bine. Iar cand vine momentul sa pozezi in fata camerei, adopta pozitia respectiva!


5. Relaxeaza-te si fii tu insasi

Nu deveni tensionata in fata unui aparat de fotografiat! Nu-ti face nici un rau! Trebuie sa te distrezi si nicidecum sa te sperii de o poza! Fii tu insasi, zambeste natural si nu exagera nici cu pozitia, nici cu mimica fetei! 
Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in orice poza Trucuri ca sa arati bine in

0 comentarii to Trucuri ca sa arati bine in orice fotografie

Trimiteți un comentariu