Ce sa faci ca sa pari mai slaba

Posted by Admin On vineri, februarie 11 0 comentarii
O silueta supla si o talie fina trebuie sa fie un scop doar pentru ca sunt efectul unei vieti sanatoase, nu doar pentru ca sunt un canon al modei. Afla alte cateva secrete care te vor face sa pari mai slaba.

Alege sutienul potrivit!

Un sutien potrivit te face sa pari mai slaba, iti subtiaza talia, iar tinuta ta va fi mult mai sexy. In plus, sutienul potrivit are darul de a te face sa pari mai tanara.Sanii stau comod, bretele sutienului nu fac dungi, iar la spate pielea nu face cute inestetice, care se vad sub bluze.


Incearca chiloteii bunicii!


Uita de lenjeria intima stramta si alege chilotei cu picior. Nimic nu este mai neplacut decat dunga bikinilor care se vede prin fusta si pantalon. Te vor face sa pari grasa. Cea mai buna solutie sunt pantalonii elastici care sustin bine fesele si coapsele si care, in plus, iti subtiaza silueta. Trebuie sa ai in vedere faptul ca acest gen de chiloti trebuie sa fie pe masura ta, sa nu te stranga si sa lase pielea sa respire.

Poarta jupe!

Candva, o fusta nu se putea purta fara jupa. Merita sa relansezi moda, pentru ca are doar avantaje. Foloseste o jupa detasabila, pe care sa o poti purta la mai multe fuste. Evident ca jupa trebuie sa fie potrivita croielii fustei si sa ai in garderoba si jupe cambrate si jupe largi. Fusta va sta mult mai bine pe tine, alunecand in ritmul miscarilor si nu se va mai ridica in timpul mersului. Ca sa beneficiezi de aceste avantaje, este de dorit ca jupele sa fie facute din matase. Este valabil si pentru pantaloni, mai ales daca sunt din stofa. Pantalonii captusiti pana sub genunchi se asaza mai bine, iar sentimentul ca haina este stramta pe tine dispare.


Ce nu este recomandat sa porti


Daca esti nemultumita de silueta ta, atunci nu ar trebui sa porti:


  • tricouri stramte, pentru ca scot in evidenta tot ceea ce nu vrei sa se vada;
  • pantaloni pescaresti din bumbac, pentru ca fac vizibile, intr-un mod inestetic, burta si fundul;
  • bluze fara maneci, daca bratele tale nu sunt perfecte;
  • materiale cu luciu metalic si materiale groase;
  • pantofi si sandale cu barete orizontale pe glezna.

Trucuri pentru machiaj


Ochi mari, gene lungi, buze pline si un ten cat mai mat este machiajul recomandat de specialisti celor care vor sa para mai suple. Secretul este acela ca ochii si buzele sunt cele care focalizeaza atentia. Mai mult, buzele pline, stralucitoare compenseaza, ca efect general asupra imaginii tale, volumul bustului, al umerilor si abdomenul.

Tonifica musculatura


Frumusete fara efort nu se poate. Daca ideea unei diete riguroase nu-ti surade, nu neglija sub nicio forma exercitiile fizice. Executa exercitii in mod regulat care sunt bune pentru intretinerea si tonifierea musculaturii picioarelor, a feselor si a mainilor.. Este cel mai bun truc pentru a masca kilogramele care te necajesc.

trucuri ca sa pari mai slaba machiaj silueta exercitii fizice trucuri ca sa pari mai slaba machiaj s

0 comentarii to Ce sa faci ca sa pari mai slaba

Trimiteți un comentariu