Qlarivia: tratament anti-aging soc

Posted by Admin On luni, februarie 14 0 comentarii
Qlarivia: tratament anti-aging soc Qlarivia, apa imaculata, iti propune pentru primavara acestui an un tratament anti-aging soc.

Pentru cresterea calitatii vietii tale, pentru un tonus general foarte bun si pentru ca starea de bine sa nu mai fie doar o senzatie trecatoare, ci o stare curenta, Qlarivia te sfatuieste sa bei in lunile de primavara, in fiecare zi, o sticla de apa imaculata (500 mL).

La inceputuri, pe vremea lui “a fost odata...”, apa era pura, neatinsa, mereu tanara datorita continutului redus de deuteriu.

Cu timpul, apa si-a piedut din proprietatile originare, dar un grup de cercetatori romani a gasit prin Qlarivia formula restabilirii echilibrului primordial din apa, reinventand practic natura.

Qlarivia are un continut de cinci ori mai mic in deuteriu decat apa obisnuita.

Aceasta caracteristica esentiala recomanda Qlarivia ca supliment alimentar ce are ca efecte principale incetinirea imbatranirii organismului si reducerea stresului.

Consumul zilnic a 500 mL apa Qlarivia este echivalent cu consumul a 3-4 kg de fructe proaspete.

Veti experimenta efectele consumului curent de Qlarivia in imbunatatirea generala a metabolismului, a starii generale, a somnului si a digestiei.

Poti gasi Qlarivia la Dr.Ogheria: Calea Dorobanti, nr.111-135 sau direct de pe site-ul www.drogheria.ro.

Sursa: www.sanatate.ele.ro

0 comentarii to Qlarivia: tratament anti-aging soc

Trimiteți un comentariu