5 uleiuri esentiale antiaging revolutionare

Posted by Admin On luni, februarie 14 0 comentarii
Ce-ai spune daca cel mai bun prieten antirid al tau s-ar gasi in natura? Iata 5 uleiuri esentiale de intinerire!

Uleiul esential de Palmarosa – pentru elasticitate

Acest ulei esential foarte parfumat este util in special pentru regenerarea tesuturilor, actionand asupra calitatii si elasticitatii pielii.

Pentru a-ti face o masca antirid din el, aplica reteta urmatoare: 3 linguri pudra de argila, 1 lingurita ulei vegetal de avocado, 1 picatura palmarosa si 1 picatura ulei esential de muscata. Aplica sub forma de masca timp de 15 minute, apoi clateste.

Ulei esential de cistus ladaniferus – antirid

Acest ulei este adesea utilizat ca si antirid. El actioneaza de asemenea si contra cicatricilor si a relaxarii cutanate.

Reteta pentru masca: 1 ml ulei esential de trandafir bulgaresc, 3 ml ulei esential de lemn de trandafir, 1 ml ulei esential de imortele, 1 ml ulei esential de cistus ladaniferus, 5 ml ulei esential de niaouli, 10 ml ulei esential de trandafir de Chile. Aplica dimineata si seara cate 2-3 picaturi din amestec.

Ulei esential de trandafir – fermitate

Uleiul esential de trandafir este foarte scump, dar daca nu ti-l permiti poti folosi in schimb hidrolat de trandafiri pentru diluarea mastilor cu argila. Efectul este antirid si tonic cutanat garantat!

Uleiul esential de trandafir se incorporeaza in mastile de argila.

Ulei esential din lemn de trandafir – regenerare

Acest ulei este cunoscut pentru proprietatea sa puternica de regenerare a tesuturilor si pentru efectul sau de fermitate asupra pielii. De asemenea, acest ulei esential amelioreaza circulatia limfatica.

Alte uleiuri esentiale antirid

In terapia antirid sunt recomandate de asemenea si uleiul de argan, de avocado, si de samburi de caise

0 comentarii to 5 uleiuri esentiale antiaging revolutionare

Trimiteți un comentariu